ortopedie Timisoara

ortopedie, chirurgie si traumatologie pediatrică – Tiamed

Vă recomandăm să vă faceți o programare telefonică la cabinetul nostru de ortopedie-chirurgie. Veți obține pentru copilul dvs un tratament medical corect și într-un spațiu curat. Evitați aglomerările într-o lume din ce în ce mai plină de virusuri. Nu veți avea surpriza unei suprapuneri de program.

De asemenea, puteți obține o programare  la medicul ortoped completând formularul de contact.

La cabinetul nostru de ortopedie-chirurgie pediatrică tratăm cu aceeași dăruire de la copii nou-născuți la adolescenți de vârsta majoratului. Ne preocupă în cel mai înalt grad prevenția, astfel încât copilul să crească sănătos.

buton urgente medicale pediatrie

Probleme de ortopedie și chirurgie specifice copilăriei

Avem în vedere observația, tratamentul-corecția afecțiunilor specifice mai ales vârstei. Și eventuala recuperare după intervenții chirurgicale ori traumatisme datorate rănilor sau fracturilor.

Desigur, ne ocupăm de tot ce ține de oase, mușchi sau articulații la un copil, ceea ce este îndeobște numit drept sistem musculo-scheletal. Pentru a crește un copil cât mai sănătos și echilibrat vă sfătuim să veniți cu el la control încă de la naștere. Examinarea medicală timpurie poate elimina sau clarifica majoritatea anomaliilor ortopedice.

  • Deformări ale coloanei vertebrale sau ale membrelor superioare/inferioa;
  • Scolioze, lungimi/poziționări diferite ale mâinilor sau picioarelor;
  • Infecții, tumori, fracturi ale oaselor.

Chirurgul pediatru de la Tiamed Timișoara este pregătit să intervină oricând.

  • luxații, deplasări de șold;
  • intervenții la tendoane;
  • fracturi și răni deschise.

Consiliere pentru recuperare medicală la copii

Copiii sunt în creștere și manifestă o altă problematică ortopedică în comparație cu a unui adult. Inclusiv între cei mici, dacă un anumit simptom poate fi catalogat drept o afecțiune, la altul este doar o deformație de creștere.

Ne ocupă de copiii dvs. și vă oferim întreaga noastră dăruire pentru recuperarea medicală după o boală sau un traumatism. Medicii noștri sunt absolvenți ai facultăților de medicină din Timișoara și București.